Известие

Collapse
No announcement yet.

Купих си 156

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Купих си 156

Още не съм я платил на цяло дал съм само капаро колата е модел ALFA ROMEO 2.0 16V T.S. 98g ще ми я докарат след 5 дена от Швейцария.Искам да знам дали е добър избора ми цената е 5600лв.Това е първата ми кола по принцип не само като марка,много ми хареса като визия да знам заслужава ли си.....
    ALFA ROMEO 2.0 16V T.S. 98g

Като си я подкараш сам ще си отговориш Добар избор.
    156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
    KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
    Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
    Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon

Comment

За мен най-добрият избор е кола от Швейцария,със здраве да си я караш.
      TIPO 2.0 91g.
      PUNTO 1.2 04 g.
      156 1.8 TS 00g

Comment

Колега, изборът ти е много добър. И аз имам такава вече от 1 година, само малко ми е странна цената 5600. Не знам в какво състояние ще е за тези пари. Огледай я хубаво като ти я докарат, да не береш после ядове по сервизите и да хвърлиш още извънредно 1000-1500 лв.
        Алфа Ромео 156 2.0 Туин Спарк 98 г
        Алфа Ромео 156 1.8 Туин Спарк 99 г - бившата
        Алфа Ромео 146 1.6 Боксер 96 г - първата ми Алфа

Comment

5600 интересна цена
          EX 156 1.6 TS

Comment

Цената е такава защото ми е познат,а имам и снимки изглежда перфектна и даже е с номера човека още си я кара....и незнам защо не мога да кача снимките..дава ми грешка при ъплоуд.

Comment

Честито със здраве и безаварийно каране.
              Изборът от Швецария е супер и моята е от там а преди това карах пежо 309 86г. и то беше от там и изглеждаше най-ок в града и още като го гледам като минава си е мноо по-ок от другите такива
              Alfa Romeo 156 2.0TS 16V 155 h.p. (ECU Remapped by OEM, TI 17" rims, Eibach Pro-Kit Springs, Polyurethaned, Denso Iridium) Landi LPGi sigpic

Comment

Ти "изби рибата" с тая цена !!! Късмет и качи снимки да я видим и ние .
                Alfa 156 1,9 JTD - 02,2000г
                Avensis 2011 -2.0 D-4D

Comment

Колега,честито за колата ! Дай да видим снимкиии,че и на мен ми е интересно тая за кола за тея пари Иначе всичко хубаво !
                  Луд Съм МаМо пАрИтЕ нЕпоЗнаВаМ...

EX`146 2.0 TD
                  EX`146 2.0 16v TS

Comment

Първоначално публикувано от nickalas
                    ....Огледай я хубаво като ти я докарат, да не береш после ядове по сервизите и да хвърлиш още извънредно 1000-1500 лв.
                    Хаха... 1000-1500 са минималнтата сума ... трябва яко да почерпи ако се отърве с толкова Казвам го не за да плаша а да, те подготвя психически!
                    А иначе колега честито! Наистина е страшно красив и стилен автомобил. Пожелавам ти да си по-голям късметлия от мен и да я караш безаварийно, колкото на теб ти се иска!
                    Поздравления!
                    Have A Nice Day
                    o/_______\o
                    (Оo=\°/=oO) Alfa Romeo 156 1,8TS '00 ГИ "Фобос"
                    []=о===о=[]

Comment

ето снимка http://mail21.abv.bg/app/servlet/bg.abv ... 596132.jpg

Comment

пич нява как да видим снимките от пощата ти в абв , а иначе за цената - брат ми си взе 156 JTD 2.4 преди няколко дни за 5 бона една доста стабилна като ходова част и салон.Е има естествено забележки , но все пак за какви пари говорим !

EDIT: 1 към 1 на външен вид е с тази http://clubalfaromeo.com/forum/download.php?id=14807

а иначе вътре си е кожен салон и т.н.

Comment

линка по горе не работи ето нови....http://images24.snimka.bg/005284528.jpg http://images24.snimka.bg/005284510.jpg http://images24.snimka.bg/005284517.jpg

Comment

Честито, за тази цена ако не е яла някой голям удар, и не и е преебан двигателя си е далавер
                            156 1.8 TS

Comment

Първоначално публикувано от nickalas
                              Колега, изборът ти е много добър. И аз имам такава вече от 1 година, само малко ми е странна цената 5600. Не знам в какво състояние ще е за тези пари. Огледай я хубаво като ти я докарат, да не береш после ядове по сервизите и да хвърлиш още извънредно 1000-1500 лв.
                              Цената наистина е странна, но пък познат му бил....
                              Но че ще хвърли толкова пари, няма начин да не хвълри.Ремъци, масал, труд, то дано само с толкова да мине.Като му сложиш и други разходи..,
                              Да е на късмет и честито, и аз карам такава.
                              Alfa Romeo 156,2.0TS 98 г.
                              Нагоре по стълбата, която води надолу
                              sigpic

Comment

Working...
                              X